Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

FEEST mee voor 20 jaar MMM

Muzikale opening met Vlaams Minister Sven Gatz voor het feestvan 20 jaar MMM in Het Netepaleis te Kessel op Erfgoedzondag!

Het Netepaleis is sinds 5 jaar de vaste locatie van vzw MMM, die op Erfgoedzondag 22 april 2018 haar 20ste verjaardag viert. Iedereen is dan welkom en er is gratis toegang. Het Netepaleis is dé ecologische cultuurkoepel in het prachtige privaat natuurdomein op de Bogaertsheide aan de oevers van de Nete in Kessel. Sinds 1998 kwamen al talloze mensen uit het hele land en ver daarbuiten naar de MMM-stages die steeds verbinding maakten met Mens en Milieu. Meer dan50 artiesten gaven stages en mooie concerten waaronder Wannes Van de Velde, DirkVan Esbroeck, Gunter Bauweraerts, Wilfrid Moonen, die reeds zijn overleden maar voor wie we om 14u zingen tot bij de sterren.

Om 10u is iedereen welkom voor de opwarming van het pop-up MMM-orkest en koor. De 5 liederen worden ingezongen in de klanktank!

Om 11u muzikale opening! Vlaams Minister Sven Gatz, Marleen Vanderpoorten komen voor de inhuldiging van het feest! Hilde Frateur en voorzitter Michael Lauwers geven alle bezoekers een rondleiding langs alle 5 podia, waar nadien telkens korte voorstellingen starten op hetzelfde uur. Je zal dus moeten kiezen, dit is dan ook het thema van Erfgoeddag!

Het Ukulogisch Museum 
Manneke maan (acapella)
Pickin’ Daddy 
Alameezo (acapella)
Zaza goes jazzy
Somebody called me Sebastiaan
Jet de Bosnimf, kinderboerderij

Verder ook voorstelling boeken, erfgoedverhalen door Cis Peeters, verhaal over bijen (Week van de bij). Het thema blijft ook de komende jaren “MMM verbindt Mens ineen gezond Milieu door een taal die iedereen verstaat: Muziek. ”De bewoners hebben met vele handen samen het vroegere tuinbouwbedrijf op duurzame en ecologische manier omgebouwd tot een bijzondere ruimte met een antieke toog in een grote binnentuin met wijds uitzicht, tuinen en speelweide! Het hele jaar door werken vele handen samen om Het Netepaleis in stand te houden en zorgen zij dat de biodiversiteit op het domein op niveau blijft. Zij kunnen dus maar af en toe bezoekers mee laten genieten van hun kleine paradijsje. Mis deze kans dus niet op Erfgoeddag. Je kan er dan ook lekker paella eten en je dorst laven met streekproducten!
 

Op de website www.hetnetepaleis.be lees je alles en vind je ook info over de succesvolle kinderkampen in de natuur waarvoor je nu kan inschrijven! Kinderen beleven er deze zomer al dansend en spelend de pure natuur, terwijl ze zingend aan het knutselen gaan met materiaal dat ze onderweg vinden tijdens een boeiende ontdekkingstocht in de natuur. Nieuwsgierig? Kom dan tijdens de Erfgoeddag op 22 april tussen 10u en 20u een kijkje nemen in deze betoverende wereld vol muziek, poëzie en natuurschoon.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.