Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Janneke Maan & Hilde Sopraan in Ritmica Hove!

Zaterdag 6 mei 2017  Tuinfeest in Ritmica, Wouwstraat 44 Hove!   14u Familievoorstelling "Janneke Maan en Hilde Sopraan"

Hilde woont op de maan en is gelukkig, met haar muziek! Jan wil dat ook zijn en komt op bezoek. Zij kijken samen naar de planeet. Ze zingen zich gelukkig en nemen je mee op een wondermooie muzikale reis langs alle werelddelen, vertrekkend op Antarctica met in hun koffers wel meer dan 20 instrumenten!

Een boeiende reis met liedjes geschreven en gezongen door Hilde. Liedjes die aan je hart blijven kleven en je glimlach verbreden. Jan en Hilde kietelen je fantasie, zing mee en laat je gaan met allerhande instrumenten met Janneke Maan en Hilde Sopraan! 

Naast tal van activiteiten en na een lekkere maaltijd kan je tussen 14u en 15u luisteren, zingen en spelen met"Janneke Maan & Hilde Sopraan"! (Bij regenweer in de grote zaal)  

Wie? 

Hilde Frateur: zang, ukulele, accordeon, percussie, liedschrijver en Jan Van Dijck: percussie. Met dank aan Jan Gielis en Fanny Hendrickx (script). MMM-productie.

 

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.