Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Ambachten, markt optredens en lezingen. Dag 3

Vanaf 10.00h: Lezing& Brunch - in onderhandeling
Tussen13 & 15.00h:  FARIS
Tussen16 & 18.00h:   TAAFTERE
Tussen19 & 21.00h:  AMUZET
Om 22.15h: HANSMORTELMANS

FARIS
Neemt u mee op muzikale verkenning,
soms met vertrouwd in de oren klinkende molodietjes, soms met minder bekende pareltjes. 
De zomerse ritmes, zwoele tango’s en draaierige walsjes worden opgediend door:
Anouk Sanczuk:  viool
Jolien Wils:  accordeon
Frederic Dothee: contrabas

TAAFTERE
Is een driemans folk formatie, die tweetalig nummers brengt (Brabants en Nederlands), één -, twee- of driestemmig zingt en afwisselt met fraaie instrumentale intermezzo’s.  Dit alles meestal eigen werk. Het is een programma met gezelligheid en humor, dat regelmatig uitnodigt om mee te zingen, soms ook ontroert, maar steeds een eigen geluid laat horen.  De drie leden van Taaftere hebben hun achtergronden in de muziek via pop, funk, blues, jazz, folk, bluegrass, cajun, zydeco en texmex.
Folkformum schreeft in 2013 over Taaftere:
“Dan klonk de ervaren groep Taaftere met haar Brabo -zydeco juist weer verfrissend.  Marc soehngen, Mario van der Linden en Willy Verkuijlen formuleerden met die aanstekelijke muziek – eindelijk – een waardig Brabants antwoord op de Limbo-texmex van Rowwen Hèze”.
Facebook.com/taafteremuziek

AMUZET
Accordeoniste JOLIEN WILS werd al van kindsbeen af door haar vader ingewijd in de wondere wereld van de musette en tango.  Zij behaalde in 2010 haar masterdiploma aan het conservatorium van Antwerpen bij Ludo Marien.  Na deze klassieke opleiding verdiepte zij zich via internationale muziekstages méér en méér in FOLK.

De accordeon gaat in dialoog met de klarinet van ANNELEEN DE BONTE.  Behalve de klassieke academie zitten in Anneleen’s muzikale bagage ook vele jaren folkmuziek van eigen bodem, aangerijkt met steeds meer uitstapjes naar etnische muziek uit heel Europa.

Voor de swing pur sang rekent AMUZET op HANS JOCHEMS die de muziekmicrobe opraapte in zijn zingende familie.  Hans begon op zijn negende met gitaar en speelde op zijn twaalfde een eerste bluesoptreden met zijn broer Frits.  Vervolgens kwam hij via jazz, luitmuziek en Bach thuis in akoustische FOLK waarin hij steeds vaker naast de gitaar ook een zangpartij voor zijn rekening neemt.

HANS MORTELMANS
Hans Mortelmans heeft al een fraai parcours afgelegd. Zijn 5de cd “Wandelpaden” is er opnieuw één met vele ontdekkingen! Hans neemt je zoals altijd op sleeptouw met “mooie verhalen”, andermaal gekruid met stevige gypsy jazz, een straaltje Caribische zon en een snuifje Europese volksmuziek. Dree Peremans in FOLK magazine (06/2013): “Hans is de beste liedjesmaker van zijn generatie”;Het aantal plaatsen is beperkt (max.60), reserveren is de boodschap wil je niet voor verrassingen staan:
eddy_vangestel@hotmail.com  

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.