Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

TIG#3

Na twee edities zoemt het eigenzinnige kunstenfestival TUMULTINGENT reeds in het achterhoofd van de stad.. Het grote en overdonderende succes (+17.000 bezoeken) van editie twee kan niet zo maar ter zijde geschoven worden. De unieke waarde en setting, het succes en de waardering smaken naar meer...

Op 25 maart 2015 zet TUMULT.FM de Gentse binnenstad voor de derde maal op stelten met een atypische manifestatie waarin Gent zélf een platform wordt voor haar artistieke scene. Nieuwsgierig zijn en op ontdekking gaan is wat van het publiek wordt verwacht. Deel uitmaken van een stevige staalkaart van de artistieke scene in de stad is de uitdaging voor de deelnemende kunstenaars.

TUMULTINGENT #3 wordt opnieuw hét evenement dat artistieke vrijplaatsen koppelt aan gevestigde cultuurhuizen om op die manier de Gentse kunst- en artistieke scène in kaart te brengen vanuit de underground van de stad. 

Van 12:00 tot 22:00 kan je op talloze locaties terecht, om 22:00 is er het verrassingconcert in Charlatan, waarna de afterparty het geheel van een onvergetelijke kers op de taart voorziet. 

Wees erbij of wees vierkant.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.