Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Lokale helden zoeken lokale helden

Op 30 april vindt Lokale Helden door Poppunt plaats waarbij lokaal talent in de spotlights gezet wordt. Baltimore uit Molenbeersel zoekt daarom nieuwe vriendjes om mee op te treden! En we hebben ze gevonden, we zijn het uiteraard niet ver gaan zoeken. Hopelijk zakt iedereen af naar de Sjruur voor een avondje maaskants talent!

Line-up:

20:00-20:40
▼ MANTIS ▼ (Noise, Sludge, Post, Stoner, Discojazz)
Neem een schijfke van Frans Bouwer, geef hem mee aan Frodo Balings die hem na een hevige strijd met Smeagol in Mount Doom laat vallen. Steek wat er van over blijft in je favoriete stereo-keten en wat er dan uitkomt is Mantis.
vi.be 

21:20-22:00
▼ De Plenkskes ▼ (Nederlandstalige rock)
De Geistinger versie van De Mens. Snedige teksten over de zin van het leven, catchy gitaarriffs die je hoofd op en neer laten gaan en een stem waarvan je verwacht dat ie elke dag een pakje groene Van Nelle oprookt, maar het blijkt gewoon koffie te zijn.
vi.be

22:40-23:20
Baltim0re▼ (Poppy garage rock in een psychedelisch jasje)
Wazig maar toch scherp, poppy maar toch vuil, zweverig maar toch doelgericht. Onder het motto: als we ons ontbijt door een Phaser zouden kunnen sturen deden we het onmiddellijk.
vi.be


00:00-01:00
The Insect Soldiers Of The Sky▼(Future Indie)
Na het winnen van een intergalactische strijd om het redden van de aarde zakt Insect Soldiers Of The Sky 30 april af naar de Sjruur in Maaseik. Ze zullen supersonische liederen brengen over hun avonturen in de ruimte. En zijn blijkbaar ook nog eens bekend van de Humo's Rock Rally, smooi.
vi.be

01:00-...
▼Banzai▼ (Dansendansen)
Alter ego van de heer Tom Lanclus. Ook bekend van Tomorrowland, Loundry day, I love techno en elk toonaangevend internationaal dance festival dat u bekend is. En als u dat niet gelooft maak ik u wel iets anders wijs.
soundcloud

Start: 20u00
Inkom: 3piek

Facebookpagina evenement.

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.