Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home
Afgelopen

Lokale Helden Lier

Het Liers Cultuurcentrum en ARTAFACT (het artistieke project van Jeugdhuis De Moeve) slaan de handen in elkaar om jong muzikaal talent die een link hebben met Lier een podium te geven op de dag van de 'Lokale Helden - donderdag 30 april'. Bands uit Lier en omstreken krijgen de kans om te spelen op of in unieke locaties: in een container, op het grote podium van het Liers Cultuur Centrum, op het podium van het jeugdhuis of in een kiosk, je kan het zo gek niet bedenken of het kan die dag!

Bovendien kunnen bands naar aanloop van het toonmoment ook beroep doen op een gratis bandcoaching indien zij dit zelf wensen. Bands kunnen inschrijven tot zondag 1 maart op www.artafact.be. Na deze inschrijvingsperiode worden alle bands onder de loep genomen door een professionele jury: Joey Brocken (muzikant bij Hooverphonic) ontfermt zich mee over de selectie van de bands en Lange Polle (bassist bij Triggerfinger) is peter van Lokale Helden Lier.

De hoofdact van die avond is een dj-set van Lierse producer Bbarix, hij brengt een op maat gemaakte productie voor 10 jonge dansers die hun eigen choreografie brengen. De choreografie wordt gemaakt in de paasvakantie onder begeleiding van twee dansers van Let's Go Urban. Inschrijven voor Lokale Dans Helden kan ook op www.artafact.be voor woensdag 1 april!

KIOSK
18.00 uur * Pile-Up
19.00 uur * Post Fa-Taal
20.00 uur * Oriens
21.30 uur * Viktor's Mind
22.30 uur * I Am Wolves

LIERS CULTUURCENTRUM
20.45 uur * Dans Première

CONTAINER
19.30 uur * KODA
21.00 uur * Boys Of Basf
22.00 uur * Joey Brocken

JEUGDHUIS
18.30 uur * Welcome The Desert
19.30 uur * Kokai
21.00 uur * Glowing Island
22.00 uur * Leafs & Feathers
23.15 uur * The Geraldines

Tussendoor spelen er dj's in de container en achteraf ook enkele dj's in het jeugdhuis op de afterparty!

Uitgelichte projecten

Alle projecten

Met Planidoo organiseer je heel gemakkelijk zelf een super leuk event.