Planidoo maakt organiseren eenvoudig.
Wat is Planidoo? Ik doe mee
Planidoo - home

Krijg ik een melding wanneer iemand iets op de chat plaatst?

Inhoudsopgave

Iemand van je teamleden plaatst iets op de chat in jullie project maar je ontvangt geen melding. Is dat normaal? Ja, toch in eerste instantie. Op het einde van de dag ontvangt iedereen van het team een overzicht met alle wijzigingen die er die dag gebeurde in de projectomgeving.

Alle teamleden ontvangen het overzicht automatisch in hun mailbox, je hoeft dat niet apart in te stellen. In die samenvatting zal je onder andere lezen:

We doen dat op deze manier om te vermijden dat je overstelpt wordt met e-mails van Planidoo en je project. Voorlopig is er geen andere mogelijkheid buiten één automatische overzichtsmail, éénmaal per dag.

chatupdates hulppagina.PNG

Als je toch iets frequenter wil kijken of je een bericht hebt ontvangen, kan je altijd in de loop van de dag even aanmelden op Planidoo en de chat in je project bekijken. Een andere mogelijkheid is om het gewoon te laten openstaan natuurlijk.

Werk je dikwijls met je smartphone? Voeg dan de website van Planidoo toe aan je beginscherm. Dat is heel simpel, zeker wanneer je onderstaande stappen volgt.

Apple (iPad/iPhone)

Android

Zo ben je via je smartphone de volgende keer in één klik op de website waar je kan inloggen om je project/de chat te bekijken.

Tips

1. Planidoo

Wil je het risico niet lopen om een actie of interessante artikels te missen? Ontvang onze maandelijkse tips in je mailbox!
      Nieuwsbrief